Kaatsvereniging Us Keatsen

Zaalkaatsen 2018 voor senioren (vanaf categorie jongens/meisjes)

Kaatsvrienden, kaatsvriendinnen,

We gaan weer richting het einde van het jaar. Met de Kerstdagen en Oud en Nieuw nog voor de boeg, komt het zaalkaatsen ook al weer op de agenda te staan.

Vanaf 5 januari t/m 30 maart 2018 is de sporthal iedere vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur beschikbaar voor alle seniorleden (vanaf de categorie jongens/ meisjes) van Us Keatsen voor het zaalkaatsen. Wij nodigen al die leden uit om zich daarvoor op te geven. Dat kan t/m 21 december 2017 door het bijgevoegde opgaveformulier te mailen naar info@uskeatsen.nl.

Voor de start van het zaalkaatsseizoen worden de wedstrijdlijsten voor de drie maanden bekend gemaakt. Wanneer je een keer ingedeeld bent, maar niet kunt, ben je zelf verantwoordelijk voor vervanging. Probeer onderling te ruilen; dit kan bijvoorbeeld in de Us Keatsen Whatsapp-groep. Wanneer er geruild is, geef dit dan door aan Gerard Lok (0629173072). Wanneer je in de Us Keatsen groepsapp toegevoegd wilt worden, kan dit ook via Gerard.

Kaatsen in de sporthal tijdens de wintermaanden is een gezellig en sportief bezig zijn voor een relatief laag bedrag van € 2,00 per keer. Dit bedrag hanteren we al vele jaren. Vanaf 2018 stoppen wij met de contante betalingen in de sporthal. Na de laatste kaatsavond is er een overzicht beschikbaar van de kaatsers die daadwerkelijk hebben gekaatst. Vervolgens zal het totaalbedrag, samen met de contributie van 2018, worden afgeschreven van je rekening.

Daarnaast valt er dit jaar ook een prijs te winnen. We zullen een overall winnaar in de categorie heren/jongens en dames/meisjes bekend maken.   

Geef je op voor 21 december 2017 zodat er een goede indeling gemaakt kan worden. Iedere vrijdag kunnen er maximaal 18 kaats(t)ers in de sporthal kaatsen en we hopen dat het ons lukt om dit aantal te krijgen. De indeling wordt voor 31 december 2017 bekend voor januari, februari en maart.

 

Graag tot 5 januari 2018!

De zaalkaatskommissie,
Paul Zandberg en Gerard Lok
 

Terug naar nieuwsoverzicht