Kaatsvereniging Us Keatsen

Zaalkaatsen 2019

Kaatsvrienden, kaatsvriendinnen,

We gaan weer richting het einde van het jaar. Met de kerstdagen en oud en nieuw nog voor de boeg, komt het zaalkaatsen ook alweer op de agenda te staan.

Vanaf vrijdag 4 januari t/m 29 maart 2019 is de sporthal iedere vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur beschikbaar. Vanaf de categorie jongens/ meisjes is het mogelijk om mee te doen aan het zaalkaatsen. Middels het opgaveformulier is de mogelijkheid er om je op te geven voor het zaalkaatsen.

Wij nodigen alle leden uit om zich voor het zaalkaatsen op te geven. De opgave kan t/m 22 december 2018 door middel van het opgaveformulier te mailen naar info@uskeatsen.nl. Het opgaveformulier vinden jullie als bijlage bij dit nieuwsartikel. 

De basis van het kaatsen wordt gelegd door mee te doen aan het zaalkaatsen. Kaatsen in de sporthal tijdens de wintermaanden is een aangenaam, succesvol, sociaal en actief bezig zijn voor een relatief laag bedrag van € 2,00. Dit bedrag hanteren we al vele jaren. Net als vorig jaar zal de betaling van het zaalkaatsen weer via de contributie plaats vinden.

Wanneer je er een keer achter komt dat je niet kunt maar wel ingedeeld bent, ben je zelf verantwoordelijk voor vervanging. Probeer onderling te ruilen, dit kan bijvoorbeeld gemakkelijk in de Us Keatsen Whatsapp groep. Wanneer er geruild is, geef dit door aan Gerard Lok (06-29173072). Wanneer je in de Us Keatsen groepsapp toegevoegd wilt worden, kan dit ook via Gerard.

Geef je op voor 22 december 2018 zodat er een goede indeling gemaakt kan worden. Iedere vrijdag kunnen er maximaal 18 kaats(t)ers in de sporthal aan het kaatsen zijn en we hopen dat het ons lukt om dit aantal te krijgen. De indeling wordt voor 31 december 2018 bekend voor zowel januari, februari en maart.

Graag tot 4 januari 2019!

De zaalkaatskommissie
 

Terug naar nieuwsoverzicht