Kaatsvereniging Us Keatsen

Slotdag Us Keatsen 22 september 2018 (afgelast | 22 september 2018

(19/9/2018) Helaas is er te weinig opgave voor de slodag binnen gekomen, we zijn daarom genoodzaakt om de slotdag af te lassen. 

 

 

Het zomerseizoen is bijna ten einde, wat dan nog rest is de slotdag.

De slotdag is op zaterdag 22 september 2018 vanaf 15.00 uur. Wij sluiten het jaar traditiegetrouw af met peakekeatsen en een bbq voor (jeugd)leden.

Pearkekeatsen doe je zonder want, met een wat grotere luchtbal en ook het veld is kleiner dan bij een gewone kaatswedstrijd. Zowel leden als sponsoren zijn voor deze dag uitgenodigd.

Senioren
Voor de senioren zijn er dit jaar een wedstrijdklasse en een recreatieklasse. De inleg voor volwassenen is €5,00 per pearke.

Jeugdleden
De jeugdleden t/m categorie schooljeugd dienen zich voor het pearkekeatsen individueel op te geven. De kinderen uit de leeftijdscategorie jongens/meisjes kunnen zich als pearke opgeven. Voor alle jeugdleden is het pearkekeatsen gratis.

BBQ
Vanaf 18.00 uur is er dan bbq voor de jeugd en de volwassenen. De kosten voor de bbq bedragen €5,00 voor jeugdleden. Senioren betalen €10,00. Wil je alleen kaatsen of alleen bbq-en, dan kan dat uiteraard ook.

Prijsuitreiking
Na het pearkekeatsen worden niet alleen de winnaars van het pearkekeatsen gehuldigd, ook de seizoensprijzen worden uitgereikt: de competitieprijzen van de jeugd en senioren, maar ook de keatsstjer voor de meest in het oog springende jeugdkaatser.

Opgave
Geef je vóór woensdag 19 september a.s. op via info@uskeatsen.nl. Vermeld met wie je kaatst en in welke klasse (recreatie of wedstrijd)en of je ook meedoet met de bbq.

We zien je graag op De Oanrin op 22 september!

Terug naar nieuwsoverzicht