Kaatsvereniging Us Keatsen

Indeling zaalkaatsen 2018

Dit is de indeling voor de maanden januari, februari en maart voor het zaalkaatsen. Leden die zich niet hebben opgegeven, maar wel een keer zouden willen kaatsen, kunnen dit nog via info@uskeatsen.nl kenbaar maken. Dan kom je op de reservelijst te staan.

Gerard en Paul hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met jullie wensen. Als jullie een keer niet kunnen, zorg dan zelf voor vervanging. Er is al een reservelijst van kaatsers die niet konden worden ingedeeld, omdat er avonden vol zitten. Als je geen vervanging regelt, betaal je gewoon voor die avond. In de Us Keatsen groepsapp kan je ook vervangers zoeken. Wil je daar in, stuur Gerard dan een berichtje (06-29173072).Laat het Gerard ook altijd weten wie jou vervangt.

Jullie dienen na afloop zelf de uitslagen te noteren op de lijst die in de zaal ligt, omdat er aan het eind van dit kwartaal prijzen worden uitgereikt. Ook voor het berekenen van de inleg is het belangrijk dat er per wedstrijd wordt genoteerd wie er daadwerkelijk heeft gekaatst. In april wordt de inleg dan per automatische incasso geïnd.
 

Terug naar nieuwsoverzicht